Prima paginaComunicate media Informatii utileUnitati sanitareContactInformatii publiceSitemap

~

 

Ministerul Sanatatii  organizeaza în perioada 17 octombrie-23 noiembrie 2018 sesiune de examen pentru obtinerea titlului de specialist, pentru medicii, medicii dentisti si farmacistii care finalizeaza pregatirea in specialitate pana la data de 31 decembrie 2018, cu respectarea prevederilor  Ordonantei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 103/2012, cu completarile ulterioare.

Exceptie de la data de începere a sesiunii de examen face specialitatea Anestezie si terapie intensiva, pentru care examenul se organizeaza la data de 15 septembrie 2018 (sâmbata), simultan cu examenul EDA.

Publicatie de examen se gaseste aici


  Directia de Sanatate Publica Salaj, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post vacant de consilier 1A in cadrul Compartimentului Administrativ /mentenenta. Anuntul de concurs care se poate descarca aici Bibliografia de concurs se poate descarca aici .


Ministerul Sanatatii, organizeaza in perioada 21 martie-27aprilie 2018, sesiune de examen pentru obtinerea titlului de specialist, pentru medicii, medicii dentisti si farmacistii care finalizeaza pregatirea in specialitate pana la data de 30.04.2018. Publicatia se poate descarca aici


 Documentele necesare obtinerii avizului anual de prelungire a activitatii pentru medici, dupa varsta de pensionare si care se afla in relatie contractuala directa sau prin furnizori de servicii medicale, cu casele de asigutrari de sanatate judetene (descarca fisier)

Avand in vedere prevederile Legii nr.113/2016 pentru modificarea art.391 alin.(8) din Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, “medicii care isi desfasoara activitatea in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate judetene sau a municipiului Bucuresti, direct sau prin intermediul furnizorilor de servicii medicale, isi pot continua activitatea, dupa implinirea varstei de pensionare, la cerere, cu aviz anual eliberat de directia de sanatate publica judeteana sau a municipiului Bucuresti si de CMR, prin colegiile judetene ale medicilor sau al municipiului Bucuresti, pe baza certificatului de sanatate


   Depunere microproiecte pentru pachete standard in cadrul Proiectului "Cresterea accesului la servicii de preventie medicala primara pentru copiii si adolescentii din Romania. Alimentatia sanatoasa si activitatea fizica in randul copiilor si adolescentilor"
Regulamentul si fisa de microproiect - Depunerea proiectelor se face la Directia de Sanatate Publica Salaj, str. Corneliu Coposu nr. 1, Biroul Relatii cu publicul-parter, tel.0260662550
.

Noutati:
Informatii utile
Noutati
Anunturi Concursuri Examene
Recunoasterea diplomelor in UE/Atestate studii complementare/Certificate
Informatii publice
Program audiente:
Director executiv:
Dr. Ligia Marincas
Marti: 13.00 - 15.00

Director executiv adjunct sanatate publica:
Dr. Stanca Sanda
Miercuri: 13.00 - 15.00

Director executiv adjunct economic:
Ec. Nae Gheorghe Gabriel
Miercuri: 14:00 - 16:00
Program de lucru:
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Promovarea sanatatii:
Made by HaiPeNet